Workshop Trajectplanning 12 oktober

Workshop Trajectplanning 12 oktober


Rijkswaterstaat nodigt binnenvaartondernemers uit

Op woensdag 12 oktober a.s. komen we met ongeveer 25 collega’s vanuit de sector bijeen om te bepalen hoe de binnenvaartsector door Rijkswaterstaat gefaciliteerd wenst te worden op het gebied van prognose informatie en trajectplanning. Dit als input om te komen tot uitgangspunten voor een pilot-project waarin prognose informatie en trajectplanning toegepast gaan worden.
Deze workshop wordt gehouden in het kader van het project Verkeersmanagement Centrale van Morgen (VCM), onderdeel van het programma IDVV. Dit project houdt zich bezig met de toekomstige dienstverlening van Rijkswaterstaat op het gebied van verkeersmanagement op de vaarwegen. Jouw bijdrage aan dit event is cruciaal. Namens het projectteam nodigen wij je dan ook graag uit voor dit event.

Cas Willems en Lea Kuiters, Rijkswaterstaat

meer info – download de uitnodiging: Uitnodiging Workshop VCM trajectplanning

Datum en tijd

Woensdag 12 Oktober  09:00 uur inloop met koffie.
09:30 uur (stipt) start programma
17:00 uur afsluiting met een borrel. Gedurende het event wordt er gezorgd voor maaltijden en snacks. Indien je speciale dieetwensen hebt, geef deze dan door.
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze de gehele dag beschikbaar zijn! De opzet van het programma laat niet toe dat je slechts een dagdeel kunt bijwonen.

Locatie

Design Centers in het kantoor van Capgemini, in het Congresgebouw,
Papendorpseweg 100 te Utrecht. (Routebeschrijving zie download)

Aanmelden

Aanmelden kan tot 4 oktober. Bevestig je aan- of afmelding, dieetwensen s.v.p. bij:
Bureau Telematica Binnenvaart (+31102060606)  – E-mail: bureau.telematica@binnenvaart.org
Hier kun je ook terecht voor overige logistieke vragen of anderszins.

Vergoeding Reiskosten

Er is een mogelijkheid om reiskosten vergoed te krijgen, op basis van autokosten of openbaar vervoer. Details hierover zullen op de dag zelf bekend gemaakt worden.