Kostprijsberekening

Kostprijsberekening


Kostprijsprogramma Euroviewer

Met het programma Euroviewer kunnen binnenvaartondernemers snel de vrachtprijs berekenen, waarmee de voornaamste kosten van een aangeboden reis worden gedekt. Het programma is simpel en heeft niet de bedoeling om tot in detail alle componenten van de kosten mee te nemen. Het is ook geen algemene kostprijsberekening. Euroviewer is zo gemaakt dat de individuele ondernemer zijn specifieke kostenpatroon kan invoeren. Het programma is ontwikkeld door R. van Veen van ms Armira en is voor alle binnenvaartondernemers beschikbaar, echter is het met voordeel te verkrijgen voor BLN-leden. Meer informatie kunt u vinden op  www.euroviewer.nl. en in de downloadable pdf over Euroviewer.

 

Profit Planner

Software voor facturatie en onkostenberekeningen voor de binnenvaart, ontwikkeld door Autena Marine.
ProfitPlanner is een eenvoudig programma voor zelfstandige binnenvaartondernemers. Elke varende ondernemer wil graag aan het einde van zijn reis weten of de opbrengsten de directe kosten gedekt hebben. Wanneer van elke reis een historie is opgebouwd kun je deze uitkomsten gebruiken bij het afsluiten van een volgende reis.

Combinatie Bargelink+LogoS+Vaart Vrachtindicator

3 internettoepassingen die elkaar perfect aanvullen.
Een reis neem je aan naar beste kennis en inzicht. Het proces – van aanbieding naar informeren, calculeren en beslissen – herhaalt zich in een eindeloze cirkelgang, een schippersleven lang. Voor alle zekerheid gebruik je Bargelink, LogoS en Vrachtindicator als je ogen en oren op de markt. Gebruik de kracht van de combinatie!

Zie ook:

Vrachtbemiddeling en Markt

Online dienstverlening  bij vrachtbemiddeling, analyse van de binnenvaartmarkt en inzicht in kosten en opbrengsten.