Nieuwsflits september 2019: Uitnodiging Nationaal Binnenvaart Congres

Nieuwsflits september 2019: Uitnodiging Nationaal Binnenvaart Congres


De samenwerkende
binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB nodigen u van harte uit voor het eerste Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober in Diergaarde Blijdorp. Niemand minder dan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Cora van Nieuwenhuizen, zal het congres openen. 

Ontmoet!
Naast een programma met interessante sprekers zal het congres in het teken staan van ontmoetingen en interactie. Wie ontmoet u zoal? Binnenvaartondernemers, binnenvaart gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden. En als u wilt: dieren. Heel veel dieren!

Ontdek!
Er komt veel op u af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. En vraagt u zich wel eens af hoe de logistieke ketens van de toekomst er uit zullen zien? Tijdens dit congres kunt u tijdens diverse deelsessies op 5 thema’s antwoorden zoeken en vinden. Meld u aan en selecteer een deelsessie naar keuze.

Ontwikkel!
Gezamenlijk willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Op 3 oktober helpen we u bij het ontwikkelen van een eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij u past.

Programma
Hieronder het programma van het congres. Hierin tevens de deelsessies per thema. Ook te vinden via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Wie wint de Blue Road Award 2019?
Wij zijn van mening dat onderscheidend talent in de binnenvaartsector een podium verdient. Daarom zal tijdens het Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober de Blue Road Award 2019 worden uitgereikt. Deze Award geldt als een blijk van erkenning voor het feit dat de winnaar of winnares een verdienstelijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de binnenvaart in Nederland. Heeft u een persoon, project of bedrijf wat het verdient in het zonnetje gezet te worden? U kunt zelf iemand aandragen voor de longlist. Dit kan tot uiterlijk maandag 23 september via
https://lnkd.in/g7pMMC2. Op basis van de inzendingen zal een drietal genomineerden worden geselecteerd, die de kans krijgen hun initiatief toe te lichten. De uiteindelijke winnaar zal worden bepaald door bezoekers tijdens het congres.

Aanmelden
Deelname aan het congres is kosteloos. Aanmelden voor het congres kan via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl

 


Locatie

Hoofdingang Diergaarde Blijdorp:
Blijdorplaan 8
3041 JG  Rotterdam

Ingang Rivierahal (stads-zijde):
Van Aerssenlaan 49
3039 KE Rotterdam

 

Bereikbaarheid

Auto – Parkeren is voor bezoekers aan het congres gratis. U kunt hiervoor parkeren op het parkeerterrein (P1) bij Diergaarde Blijdorp, bij de hoofdingang van Blijdorp.

NB Wilt u liever via de ingang aan de Rivierahalzijde komen, dan kunt u in de wijk betaald parkeren.

OV – De ingang aan de stads-zijde (Rivierahal) van Diergaarde Blijdorp ligt dichtbij treinstation Rotterdam Centraal Station. Vanaf de uitgang aan de Proveniers-zijde van het Centraal Station is het een wandeling van circa 12 minuten naar deze ingang van Blijdorp.

 


Het Nationaal Binnenvaart Congres 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Sponsoren NBC 2019