Nieuwsflits november 2023: Kan je ons helpen?

Bij BICS Helpdesk zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten, werkzoekenden, of personen die als zelfstandige werken (zzp-basis) en interesse hebben in een flexibele en dynamische werkomgeving. Als helpdesk ondersteunen wij binnenvaartondernemers bij het gebruik van de BICS-meldsoftware.

Als organisatie zijn we op zoek naar individuen die als oproepkracht flexibel inzetbaar buiten kantooruren en soms ook tijdens kantooruren telefonisch beschikbaar zijn. De functie vereist voornamelijk beschikbaarheid buiten de reguliere kantooruren. Specifiek zijn we opzoek naar kandidaten die tussen 17:00 en 23:00 uur in de avond en tussen 06:00 tot en met 09:00 in de ochtend telefonisch beschikbaar zijn.

Het gaat hierbij om een beperkt aantal uren per week. Er wordt een planning gemaakt voor een periode van een half jaar. Het kan voorkomen dat je gedurende twee weken niet wordt ingeroosterd, gevolgd door een week waarin je wel wordt ingezet, inclusief het weekend.

Ben jij de ideale kandidaat? Kan jij flexibel omgaan met werkuren, heb jij de mogelijkheid om buiten de standaard kantooruren te werken en ben je geïnteresseerd in automatisering? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende en afwisselende werkomgeving waarbij flexibiliteit een prioriteit is en gewaardeerd wordt, neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze functie.

Je kunt je sollicitatie sturen naar bureau.telematica@binnenvaart.org.
Wie weet word je wel uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor.

————————-

N.B. We waarderen het als je deze pagina deelt met je relaties.