Nieuwsflits mei 2023: Deelname Maritime Industry beurs

De samenwerkende binnenvaartorganisaties → Samen op weg naar een duurzame toekomst
 

Programma Kennistheater en standnummer BTB tijdens de Maritime Industry beurs

De beurs Maritime Industry 2023 staat weer voor de deur. Op 23, 24 en 25 mei mag de binnenvaartsector elkaar weer ontmoeten, kennisdelen, relaties onderhouden en nieuwe relaties opbouwen.

Het Bureau Telematica Binnenvaart zal samen met Bureau Voorlichting Binnenvaart en het Expertise-en InnovatieCentrum Binnenvaart op de beursvloer aanwezig zijn. Wij kijken uit naar uw bezoek en brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van energietransitie, digitalisering en modal shift.

Stand
De BICS Helpdesk en de EuRIS Helpdesk zijn alle dagen in onze stand aanwezig.
U kunt ons vinden op stand F142

Daarnaast organiseren de gezamenlijke organisaties verschillende bijeenkomsten.

Kennistheater:
In samenwerking met de beursorganisatie hebben we een interessant programma gemaakt voor het Kennistheater. Aan de hand van korte pitches praten deskundig sprekers u bij over relevante thema’s in de binnenvaart. Dit Kennistheater vindt plaats op dinsdag 23 mei vanaf 13:30 uur in Congreszaal 1, op de vernieuwde beurs vloer Next Level.

EICB bijeenkomst 25 mei voorbeurs
Op donderdagochtend 25 mei organiseert EICB voorbeurs haar jaarlijkse kennisbijeenkomst onder de veelzeggende titel “Op koers naar een duurzame binnenvaart: Hoe veranderende regelgeving de sector drijft.” De sessie start om 10.30 uur en eindigt om 12.30 uur met een netwerk lunch. Gedurende deze ochtend wordt u op de hoogte gebracht van diverse, relevante ontwikkelingen die de binnenvaartsector in de nabije toekomst zullen raken.

 

Aanmelden EICB-bijeenkomst

Wij hopen vele van u te mogen treffen en kijken uit naar een mooie beurs!

Toegangskaarten voor de beurs kunt u bestellen via onderstaande link.

 

Toegangskaarten MI-beurs

 

Namens:
Bureau Telematica Binnenvaart (BTB)
Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB)
Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB)