Nieuwsflits juli 2019: Nationaal Binnenvaart Congres

Nieuwsflits juli 2019: Nationaal Binnenvaart Congres

UITNODIGING

 

Donderdag 3 oktober 2019 | Diergaarde Blijdorp, Rotterdam

 

De samenwerkende binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB nodigen jou van harte uit voor het eerste Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober in Diergaarde Blijdorp. Niemand minder dan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Cora van Nieuwenhuizen, zal het congres openen.  

Ontmoet!
Naast een programma met interessante sprekers zal het congres in het teken staan van ontmoetingen en interactie. In kleine groepen wordt verdieping worden gezocht op vijf grote en de meest actuele thema’s. Ook biedt het programma veel ruimte voor één-op-één afspraken tussen binnenvaartondernemers en experts in de vorm van speedmeets. Gegarandeerd ga je naar huis met zeker vijf nieuwe contacten!

Wie ontmoet je zoal? Binnenvaartondernemers, binnenvaart gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden. En als je wilt: dieren. Heel veel dieren!

Ontdek!
Ben jij klaar voor de toekomst? Kijk je altijd eerst de kat uit de boom of ben je een haantje de voorste bij nieuwe ontwikkelingen? Er komt veel op je af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. En vraag jij je wel eens af hoe de logistieke ketens van de toekomst er uit zullen zien? Worstel je ook met de vraag of er later nog voldoende personeel is? Tijdens dit congres gaan wij antwoorden zoeken en vinden. Samen met jou, deskundigen en koplopers op al deze gebieden.

Ontwikkel!
Gezamenlijk willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Door het geven van de meest actuele informatie op the Big 5 thema’s stimuleren we j om je eigen pad te kiezen. De toekomst ziet er immers voor iedereen anders uit. Dat wat goed is voor de een is niet altijd passend voor de ander. Op 3 oktober helpen we je bij het ontwikkelen van je eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij jou past.

Zorg dat je erbij bent!
Reserveer 3 oktober alvast in je agenda en geef via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl aan of je erbij bent. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de verdere invulling van het programma, updates en de aankondiging van interessante sprekers.

We zijn achter de schermen druk doende met de organisatie. We willen dat dit congres nuttig is voor alle bezoekers. Dus heb je nog ideeën of wensen over onderwerpen die aandacht verdienen in het programma, laat het ons dan weten! Stuur je verzoek in via info@nationaalbinnenvaartcongres.nl