Nieuwsflits januari 2019

10e Binnenvaart Telematica Award 
Tijdens de Telematicadag, die op 28 december werd gehouden in het KSCC in Nijmegen, werd de 10de Binnenvaart Telematica Award uitgereikt. Dit maal aan Axel Götze-Rohen van Bargelink.

 

Winnaar Telematica Award 2018
Waar staat deze onderscheiding voor?
“De Binnenvaart Telematica Award onderstreept een meer dan bijzondere bijdrage die door een persoon of bedrijf is geleverd aan de ontwikkeling, het gebruik en de acceptatie van telematica in de binnenvaart. De ontvanger kan worden getypeerd als visionair, richtinggevend en innovatief.” 

Het onafhankelijke platform Bargelink is in 2003 opgericht en fungeert als een soort marktplaats voor lading en schepen. Bargelink groeide uit tot een opmerkelijk succesverhaal. Was er in het begin nog veel terughoudendheid, inmiddels zijn alle belangrijke bedrijven in de Europese binnenvaart ‘aan boord’. De lijst van geregistreerde bedrijven laat zich lezen als wie-is-wie in de branche. Elke maand worden een kleine 2.000 binnenvaartschepen en tot 500.000 ton aan lading aangeboden. Voor wie nog niet overtuigd is, heeft Axel op zijn site een lijst met wel 25 argumenten staan voor aansluiting bij Bargelink.

Bureau Telematica Binnenvaart feliciteert Axel van harte met zijn welverdiende Award!

Lees het gehele verhaal op deze pagina