Nieuwsflits april 2022: Maritime Industry 2022

Nieuwsflits april 2022: Maritime Industry 2022

Geachte relatie,

De beurs Maritime Industry 2022 staat weer voor de deur. Na 2 jaar deze beurs te hebben moeten missen, mag de binnenvaartsector op 17, 18 en 19 mei elkaar weer fysiek ontmoeten, kennisdelen, relaties onderhouden en nieuwe relaties opbouwen!

Bureau Voorlichting Binnenvaart, Expertise-en InnovatieCentrum Binnenvaart en Bureau Telematica Binnenvaart zullen samen op de beursvloer aanwezig zijn. Wij kijken uit naar uw bezoek en brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie, digitalisering en modal shift. Hieronder treft u alvast wat praktische informatie.

Stand
U kunt ons alle dagen vinden in stand H130.

Kennistheater
In samenwerking met de beursorganisatie hebben we een interessant programma gemaakt voor het Kennistheater. Aan de hand van korte pitches praten deskundige sprekers u bij over de thema’s Ondernemen in 2022 (dinsdag), Zero Emissie (woensdag) en Digitalisering (donderdag). Dit Kennistheater vindt dagelijks plaats vanaf 13:30 uur in Congreszaal 1, op de vernieuwde beurs vloer Next Level.

Jaarlijks event EICB Innovation Lab
Op woensdagochtend 18 mei zal het EICB Innovation Lab haar jaarlijkse event houden. Het thema van dit jaar is “Energietransitie, en wat er op de binnenvaart afkomt. Hoe koers te houden bij veranderend tij?”

Tijdens dit event zal het podium worden geboden aan o.a. veelbelovende ontwikkelingen op het gebied van batterijvaren, methanol, waterstof en biobrandstoffen. De sessie start voor de opening van de beurs om 10.30 uur. Het exacte programma wordt binnenkort op de site www.eicb.nl kenbaar gemaakt. Registreren kan vanaf nu al via onderstaande link.

Registreer hier voor het event op 18 mei

Wij hopen velen van u te mogen treffen en kijken uit naar een mooie beurs!  De link onderaan dit bericht kunt u gebruiken om uw toegangsbewijs te verkrijgen.

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van
Bureau Voorlichting Binnenvaart,
Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart,
Bureau Telematica Binnenvaart

Toegangskaart beurs

 

Maritime Industry 2022