Maritime Industry en Career Event

Maritime Industry en Career Event

Maritime Industry

Maritime IndustryVan 29 tot en met 31 mei vindt de vakbeurs Maritime Industry plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Bureau Telematica Binnenvaart zal hier weer samen optrekken met de binnenvaartorganisaties Binnenvaart Netwerk Diensten, Bureau Voorlichting Binnenvaart, Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart en het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. U ontvangt van ons te zijner tijd meer informatie over onze bijdrage en wat u allemaal kunt verwachten.

Career Event

De derde beursdag zal met het Career Event wederom in het teken van de carrière mogelijkheden in de binnenvaart staan. Donderdag 31 mei zijn daarom studenten en young professionals van harte welkom om op deze beurs om de mogelijkheden die de binnenvaart hen biedt te ontdekken. De beursorganisatie werkt in de realisatie van deze dag nauw samen met de Scheepvaartkrant.

De vakbeurs Maritime Industry staat al vanaf het eerste moment in het teken van ontmoeten en contacten leggen. Tijdens de onlangs georganiseerde kick off waarbij meer dan negentig exposanten aanwezig waren, werd het bij de lancering van de nieuwe huisstijl al aangehaald: hét netwerk event voor de binnenvaart. Niet alleen voor bezoekers en exposanten voor het traditionele deel van de beurs maar ook voor het Career Event op de derde beursdag.

In 2017 werd door de organisatie samen met de Scheepvaartkrant voor de eerste keer de uitbreiding van de beurs met het carrière event geïntroduceerd. Ook in de komende editie van de beurs zal de derde beursdag in het teken staan van de mogelijkheden die de binnenvaart bezoekers biedt op het gebied van hun carrière. Hal 2 zal op 31 mei de bezoekers kennis laten maken met de mogelijkheden voor een carrière in de binnenvaart. Zowel aan boord van de schepen of bij de toeleveranciers. Samen met de Scheepvaartkrant zal de organisatie ruimte bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel of kennis willen maken met stage kandidaten. Ook werkgevers die niet direct een vacature hebben, maar zich willen presenteren als werkgever in deze sector zijn van harte welkom. Speeddate sessies laten bedrijven kennis maken met de juiste kandidaat en kandidaten kunnen kennis maken met de bedrijven.

Niet voor niets wordt dit jaar in hal 2 de combinatie gemaakt met een Experience Center. Virtual reality en binnenvaartsimulatoren laten de bezoeker de diversiteit van de binnenvaart zien en beleven. Nieuw talent krijgt gevoel bij de mogelijkheden die de sector biedt. Met meer dan 500 exposanten en ruim 13.000 bezoekers ziet men dat de binnenvaart er toe doet en worden de mogelijkheden die deze sector biedt uitgebreid gepresenteerd. Zo maakt de bezoeker naast de innovatiestraat waarin innovaties worden gepresenteerd ook kennis met startups in de speciaal daarvoor ingerichte ‘startup straat’. Aanvullend is er een aparte route voor Hybrid & Electric waarbij kennis wordt gemaakt met de meest recente ontwikkelingen en projecten op het gebied van hybride en elektrische voortstuwing.

Zowel de beursorganisatie als de Scheepvaartkrant zullen uitgebreid informeren over de mogelijkheden van het Career Event in het zoeken van werk of het vinden van de juiste kandidaten voor vacatures.

Uitnodigingsservice

De binnenvaartorganisaties leveren gezamenlijk altijd adressen van relaties aan bij de beursorganisatie, zodat zij u persoonlijk uit kunnen nodigen voor de beurs. U kunt zich dan gratis registreren voor een bezoek. Ook het BTB zal hiervoor een bestand aanleveren, zodat u een uitnodiging kunt ontvangen. De gegevens worden enkel voor dit doeleinde gebruikt en vervolgens verwijderd. Mocht u nu niet willen dat wij uw adres doorgeven aan de beursorganisatie, laat het ons dan even weten, dan zullen we u uiteraard niet meenemen in deze mailing.

Geïnteresseerd in deelname?
Exposanten:
Beurs maritime Industry, Babette Fokkens, tel. +31 183 68 06 51 of mail babettefokkens@evenementenhal.nl
Scheepvaartkrant, Renée Kurver, tel. +31 10 413 16 79 of mail: r.kurver@scheepvaartkrant.nl

Aanmelden als student/youngprofessional?
Aanmelden als bezoeker kan hier.

Carreer Event

www.maritime-industry.nl