Kempenaar gezocht

Kempenaar gezocht


De stichting De Twaalf  Ambachten is op zoek naar een Kempenaar die in samenwerking met de stichting zijn ruim beschikbaar wil stellen voor een tentoonstelling en daarmee zowel in Nederland als in België wil gaan varen.  Het ruim zal voorzien worden van een of twee op maat gemaakte prefab modules die accommodatie biedt voor studiebijeenkomsten, een bibliotheek en een instructiewerkplaats op het gebied van ecologische technieken. Het ruim zal voorzien worden van goed toegankelijke veilige in- en uitgangen. De twee modulen kunnen later gewoon weer verwijderd worden.

De stichting De Twaalf  Ambachten  bevordert al 35 jaar mens- en milieuvriendelijk ondernemen. Als ‘overlevingstechnieken voor de 21e eeuw’ zijn er een aantal eenvoudige en betaalbare ecologische technieken ontwikkeld, die tot buiten Europa aandacht getrokken hebben. Die technieken zullen in de tentoonstelling getoond worden.

Wegens interne reorganisatie is de huidige locatie van de stichting komen te vervallen en zijn ze dus op zoek naar een geschikte locatie. De stichting zou graag samenwerken met een schipper/eigenaar van een in goede bedrijfsstaat verkerende Kempenaar. De schipper moet interesse hebben (en het als ondernemer aandurven) om door Nederland en België te gaan varen met een permanente tentoonstelling en dus geregeld bezoekers in het ruim ontvangen. De stichting wil zorgen voor een in gezamenlijk overleg op te stellen ondernemingsplan. Ook kan de schipper rekenen op alle vereiste voorstellen en adviezen voor het verkrijgen van project(start)subsidie, internet, publiciteit en contacten met gelijkgerichte organisaties in toekomstige aanlegplaatsen.

Meer informatie over de stichting vindt u op de website www.de12ambachten.nl.

Inlichtingen: tel. 0031-117-386863
bgg 0031-492-462823 of  0032-9-2244004.