Beurs Maritime Industry 2017

Beurs Maritime Industry 2017


19664-Maritime-GO_Banner-250x250-px_standBTB en BND nodigen je graag uit in het Binnenvaarthuis op de  beurs Maritime Industry in Gorinchem.  Wil je meer weten over ICT en het gemak van WiFi voor de binnenvaart, als aanvulling op je mobiele abonnement? Kom dan naar Gorinchem op  9, 10 of 11 mei – standnummer 224.

BTB op Maritime Industry

Bureau Telematica Binnenvaart is hét centrale aanspreekpunt op ICT-gebied voor individuele binnenvaartondernemers, binnenvaartorganisaties, marktpartijen, overheid en ketenpartners van de binnenvaart. Wij adviseren over automatisering, mobiele datacommunicatie, EDI en computergebruik op schepen en in binnenvaartondernemingen. Samen met varende ondernemers werkt BTB aan zinvolle toepassingen, zoals elektronisch melden, mobiel internet en AIS. BTB zet zich in voor gebruikersgemak, standaardisatie en betaalbare ICT, nationaal en internationaal!

Binnenvaartorganisaties gezamenlijk

BinnenvaarthuisVerschillende binnenvaartorganisaties bundelen de krachten tijdens de beurs Maritime Industry 2017. Ze bemensen  gezamenlijk een binnenvaartstand, waar je met al je vragen terecht kunt. De binnenvaartorganisaties ondersteunen het branchelogo the Blue Road. De beursstand heeft dan ook een herkenbare en eenduidige the Blue Road-uitstraling.

Net als andere jaren belooft het ook nu weer gezellig druk te worden, dus we zien je graag op 9 t/m 11 mei in de Evenementenhal in Gorinchem.

Kijk voor meer informatie op: www.evenementenhal.nl./gorinchem

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem