BICS voor Apple computers

BICS voor Apple computers

BicsMacSind begin april 2017 is de officiële BICS versie voor Mac-gebruikers beschikbaar! Voor gebruikers van Apple computers gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. BICS voor de Mac is langer dan een jaar getest door een enthousiaste groep pilot-gebruikers. Hartelijk dank, pilot-deelnemers!

De pilotsoftware voor de Mac moet nu vervangen worden door de officiële versie BICS 5.3.1.7039. Dit is nodig omdat de pilot-software geen updates kan verwerken. Hoe gaat vervangen in zijn werk?

Pilotdeelnemers

Alle Mac-gebruikers die momenteel BICS pilotsoftware op hun Apple computer hebben, lezen hier hoe ze de pilotsoftware moeten vervangen door de gewone Mac-versie van BICS (of klik op het plaatje).

Niet-pilotdeelnemers

Apple gebruikers die rechtstreeks BICS-Mac software hebben gedownload van www.bics.nl moeten ook de nieuwe versie installeren, maar op een andere manier dan de pilotdeelnemers. Details: klik hier

Versie 5.3.1.7039 is de allernieuwste versie en vervangt alle voorgaande versies van BICS.  Met deze versie kun je voldoen aan de elektronische meldplicht voor containervervoer op de Rijn.  Meer hierover: www.bics.nl

BICS versie 5.3.1.7039 is geschikt voor Windows, Linux en Apple!.